Home » Producten » Olie & Lak » Hermadix Binnen

Hermadix Binnen

Parketlak

€ 27,95

Parketlak

€ 27,95

Voor vloeren en meubels
Watergedragen meubel- en parketlak op basis van urethaan-acrylaathars die met veel succes wordt toegepast op parketvloeren, geloogd en gebeitst grenen, vele andere houtsoorten en ook op meubelen.

 

Wis-Was vloerreiniger

€ 17,95

Wis-Was vloerreiniger

€ 17,95

Hermadix Wis-Was vloerreiniger Universele vloerbeschermer (polish) die in 1 behandeling reinigt en een beschermlaag achterlaat. Speciaal ontwikkeld voor met parketlak gelakte vloeren, maar kan ook uitstekend worden gebruikt op laminaat, linoleum, tegels, plavuizen, natuursteen, e.d.

Inhoud 1 ltr

Grondverf H20

€ 19,95

Grondverf H20

€ 19,95

Hermadix Grondverf H20. Voor het gronden van alle soorten hout en bestaande, intacte geschuurde verflagen. Gemakkelijk verwerkbaar. Goede vloeiing. Snelle droging. Zeer goede hechting. Goed vullend vermogen. Watergedragen. Kleur: wit en grijs. Inhoud 750 ml

Quick dry concept

eXtra Quick Dry Concept

Snelheid, gemak en eenvoud zijn tegenwoordig niet weg te denken uit ons leven. Daarom heeft Hermadix in samenwerking met WAES technologie lakken, oliën en onderhoudsmiddelen ontwikkeld die tegemoet komen aan onze huidige levensstandaard. De lakken, oliën en onderhoudsmiddelen zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot doe-het-zelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat!

Bekijk de kleuren 

Parketolie

€ 79,95
Geen verzendkosten

Parketolie

€ 79,95
Geen verzendkosten

Parketolie eXtra is ontwikkeld voor binnentoepassing op parket, vloerdelen, trappen, meubels, e.d. Geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. 

Inhoud 2,5 ltr

Meubelolie

€ 23,95

Meubelolie

€ 23,95

Hermadix Meubelolie eXtra is geschikt voor alle zacht- en hard houten meubels geeft een matte, natuurlijke uitstraling.

Inhoud 750 ml

Meubellak Zijdeglans

€ 28,95

Meubellak Zijdeglans

€ 28,95

Hermadix Meubellak eXtra mat is ontwikkeld voor binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubels. Hermadix Meubellak eXtra is mens- en milieuvriendelijk, uiterst slijt- en stootvast, geur-arm en niet vergelend.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
 
Inhoud 750 ml

Trappenlak

€ 27,95

Trappenlak

€ 27,95

Hermadix Trappen lak is speciaal ontwikkeld voor houten trappen zowel hardhout als zachthout. Hermadix Trappenlak is een watergedragen PU lak met antislipwerking en daardoor veilig, niet vergelend en uiterst kras- en stootvast.

Inhoud 750 ml